Endelig lanserer vi vår egen mobilapp!

January 10, 2024

Vi i Stiftelsen JoinUs har siden oppstarten i 2021 hatt et stort behov for å gjøre det enklere å melde seg på våre aktiviteter - og samtidig kunne tilby nok informasjon. Sammen med de dyktige utviklerne i Carrotz, så har vi laget en app som dekker disse behovene. Det har vært viktig for oss å utvikle en app som møter deltakerne. Vi har involvert deltakere i utviklingen av appen hvor de har kommet med tilbakemeldinger. Det vil nok komme noe justeringer underveis i prøveperioden, men vi har fått gode tilbakemeldinger og er veldig fornøyde med produktet så langt.

Vi ønsker å rette en stor takk til Carrotz for en ryddig og fin prosess. Vi ønsker også og takke advokatfirmaet Sporsheim for hjelp av juridisk bistand.

Noen av fordelene med appen er:

- Enkel Påmelding: Nå kan du melde deg på en aktivitet med et tastetrykk!

- Informasjon: Få tilgang til informasjonen du trenger på ett sted! Du vil finne oversikt over aktiviteter, tidspunkter og oppmøtested – alt du trenger er tilgjengelig for deg.

- Push-varsling: Organiser din egen aktivitetskalender og motta påminnelser, slik at du aldri går glipp av en aktivitet.

Hvordan komme i gang:

- Last ned appen ved å søke etter «JoinUs» i App Store (iPhone) eller Google Play (Android)

- Opprett en bruker

- Utforsk et bredt utvalg av aktiviteter og arrangementer

- Meld deg på en aktivitet medet enkelt trykk

 

Last den ned og bli med på våre aktiviteter. Appen er helt gratis!

App Store (iPhone)

Google Play (Android)

Grow your business.
Støtt Stiftelsen Joinus ved å kjøpe sesongkort på Aker Stadion!
Les Mer