Om Oss
We’re a group of creative thinkers who have built a business to change the world.

Dette er Stiftelsen JoinUs

Vi tilbyr aktiviteter for alle som vil oppleve mestringsfølelse, skaperglede og fellesskap. Stiftelsen JoinUs begynte sitt arbeid i Molde og Aukra i 2021. Hos oss er alle velkomne -uansett om du nettopp har flyttet hit og ønsker større nettverk, eller bare vil prøve nye aktiviteter og ha det gøy. Hver uke har vi fem kvelder med gratis aktiviteter for ungdom og unge voksne fra 15 -35 år.
Vi arrangerer alt fra klatring, fotball og innebandy, til maling, fisking, spillkvelder, turer - og mye mer.  Alle aktiviteter kombineres med et enkelt måltid, og vi har egne grupper for jenter og kvinner hver uke. I tillegg har vi aktivitetsuker om sommeren og arrangerer fotballcuper, klatreturer og andre aktiviteter enkelte helger.

Like muligheter for alle 
Vår visjon er at alle, uansett forutsetninger og bakgrunn, skal ha like muligheter i samfunnet.  Vi har tro på at fysiske og kreative aktiviteter kan styrke menneskers kunnskap innen språk, miljø og sosiale forhold - og at det er betydningsfullt at personer med ulik bakgrunn samles til felles aktivitet. Hver kveld deltar rundt 30 personer på aktivitetene våre, og mange har funnet både nye venner og interesser hos oss.  

Mange og viktige støttespillere 
Vi har et tett og godt samarbeid med Molde og Aukra kommune, og ønsker alle - uansett bakgrunn og nasjonalitet - velkommen til oss.  I 2022 fikk vi betydelig pengestøtte fra Sparebankstiftelsen SMN, Gjensidigestiftelsen og Karpes Patel & Abdelmaguid Foundation (PAF). Takket være denne støtten har vi blant annet arrangert svømmekurs og ansatt en egen medarbeider som jobber med å styrke tilbudet vårt for jenter. I tillegg har vi gode samarbeidsavtaler med lokalt næringsliv, som muliggjør enda flere aktiviteter og prosjekter. Takk!

Knut Olav Rindarøy

Knut Olav Rindarøy er født og oppvokst på Gossen. Han har lagt bak seg en innholdsrik fotballkarriere med over 350 kamper for Molde Fotballklubb, proffopphold i La Liga med Deportivo La Coruña og noen kamper for Norges landslag. Knut Olav har vært aktiv idrettsutøver hele livet, men skader satt en stopper for videre karriere i 2017. Siden den gang har han vært samfunnsansvarlig for Molde Fotballklubb hvor han har hatt ansvar for gatelaget, integreringslaget og andre sammfunsrelaterte oppgaver. Knut Olav har jobbet tett opp mot kommuner og organisasjoner som MOT  og stiftelsen VI i løpet av de siste årene. Knut Olav er sosial og har et brennende engasjement for mennesker.

knutolav@stiftelsenjoinus.no

480 65 947

Marcus Andreasson

Marcus Andreasson er en svensk tidligere profesjonell fotballspiller med 15 års erfaring fra flere land i Europa. Marcus startet i Allsvenskan og endte i Jupiter Pro League i Belgia. Han har blant annet spilt i England og 7 år i Molde FK med over 200 kamper bak seg. Etter fotballkarrieren har han studert og jobbet som spillerkoordinator i Molde FK hvor han var involvert i både spillerutvikling, administrativt arbeid og integreringsarbeid. Videre har han også tatt opp studier innen Logistikk og IT samt vært trener i Akerakademiet og for jenter i alderen 6-17 år i flere år. Marcus er fremoverlent, ryddig og flink med mennesker.

marcus@stiftelsenjoinus.no

984 76 819

Lise Ulleland Bergsvik

Lise Ulleland Bergsvik er født og oppvokst på Nesjestranda, Skåla. Hun er utdannet fysioterapeut ved OsloMet, og har tidligere spilt fotball i mange år. Hun er opptatt av at alle skal ha mulighet til å delta på fysiske aktiviteter, oppleve gleden av å være del av en gruppe og føle på mestring i hverdagen. På fritiden er hun glad i å være ute i naturen og i fjellet.

lise@stiftelsenjoinus.no

924 18 395

Fatih Öztürk

Fatih Öztürk er født og oppvokst i byen Izmir i Tyrkia.  Mellom 2012 og 2019 jobbet han som instruktør og leder ved pilotskolen i Izmir. Fatih kom inn som frivillig gjennom Flyktningtjenesten i Molde kommune. Fatih er en stor inspirasjon for våre ungdommer i JoinUs med sine kunnskaper og som vår altmuligmann. Etter sin ankomst i Romsdalen har han fått stor interesse for natur, sjøsport og har etter hvert blitt en ivrig klatrer. Fatih er en som alle blir glad i.

fatih@stiftelsenjoinus.no

966 94 650

Astrid Støle Morstøl

Anna Fiske

Grow your business.
Støtt Stiftelsen Joinus ved å kjøpe sesongkort på Aker Stadion!
Les Mer