Om Oss
We’re a group of creative thinkers who have built a business to change the world.

Stiftelsen JoinUs tilbyr møteplasser for aktivitet, skaperglede og mestringsfølelse.
Hensikten er å hjelpe mennesker med å styrke sin kunnskap om språk, miljø og sosiale forhold gjennom organiserte fysiske og kreative aktiviteter og derved legge til rette for en enklere vei inn i samfunnet.

Stiftelsen JoinUs skal jobbe med og for personer med ulike behov som trenger et godt og trygt miljø som en del av et integreringstilbud igjennom aktiviteter. Vår visjon er at alle i vår målgruppe uansett forutsetninger og bakgrunn skal ha like muligheter. Målet er å skape en arena for vennskap og nettverksbygging. Her skal det vektlegges å lage trygge rammer og god oppfølging.
Vi skal være en drivkraft og tilrettelegger av møtearenaer for fellesskap, samhandling og relasjonsbygging mellom mennesker, kommuner og næringslivet.

Knut Olav Rindarøy

Knut Olav Rindarøy er født og oppvokst på Gossen. Han har lagt bak seg en innholdsrik fotballkarriere med over 350 kamper for Molde Fotballklubb, proffopphold i La Liga med Deportivo La Coruña og kamper for Norges landslag. Knut Olav har vært aktiv idrettsutøver hele livet, men skader satt en stopper for videre karriere i 2017. Siden den gang har han vært samfunnsansvarlig for Molde Fotballklubb hvor han har hovedansvaret for gatelaget og integreringslaget. Knut Olav har jobbet tett opp mot kommuner og organisasjoner som MOT  og stiftelsen VI i løpet av de siste årene. Knut Olav er sosial og har et brennende engasjement for mennesker.

knutolav@stiftelsenjoinus.no

480 65 947

Marcus Andreasson

Marcus Andreasson er en svensk tidligere profesjonell fotballspiller med 15 års erfaring fra flere land i Europa. Marcus startet i Allsvenskan og endte i Jupiter Pro League i Belgia. Han har blant annet spilt i England og 7 år i Molde FK med over 200 kamper bak seg. Etter fotballkarrieren har han studert og jobbet som spillerkoordinator i Molde FK hvor han var involvert i både spillerutvikling, administrativt arbeid og integreringsarbeid. Videre har han også tatt opp studier innen Logistikk og IT samt vært trener i Akerakademiet og for jenter i alderen 6-17 år i flere år. Marcus er fremoverlent, ryddig og flink med mennesker.

marcus@stiftelsenjoinus.no

984 76 819

Asbjørn Eggebø Næss

Asbjørn Egebø Næss er født og oppvokst i Bergen. Han er i dag en av Norges mest anerkjente frikjørere på ski. Han har vært svært aktiv i frikjøringsmiljøet hvor han har vært profesjonell i en mannsalder. Asbjørn har inngående kunnskaper om vinteridrett og friluftsliv i skog og fjell. Siden 2015 har han vært en av Norrønas ambassadører for ski og friluftsliv. Asbjørn har et stort kontaktnettverk innen sitt virke og er ekstremt flink til det å inkludere personer rundt seg.

asbjorn@stiftelsenjoinus.no

918 26 391

Fatih Öztürk

Fatih er født og oppvokst i byen Izmir i Tyrkia.  Mellom 2012 og 2019 jobbet han som instruktør og leder ved pilotskolen i Izmir. Fatih kom inn som frivillig gjennom flyktningtjenesten i Molde kommune. Fatih er en inspirasjon for våre ungdommer i JoinUs med sine kunnskaper og som vår altmuligmann. Han har stor interesse for natur og sjøsport og har blitt en ivrig klatrer.

fatih@stiftelsenjoinus.no

966 94 650

Grow your business.
Støtt Stiftelsen Joinus ved å kjøpe sesongkort på Aker Stadion!
Les Mer