Aktiviteter
We’re a group of creative thinkers who have built a business to change the world.

Stiftelsen JoinUs tilbyr mange ulike aktiviteter som holdes til faste tider på dagtid og kveldstid. JoinUs vil også holde aktiviteter i ulike ferieuker spesielt rettet mot barn og ungdom. Alle våre aktiviteter vil bli tilrettelagt for alle - uansett nivå. Våre aktiviteter er gratis og stiftelsen stiller med utstyr til aktivitetene.

Last ned vår app for å være med på våre aktiviteter:
Appstore (iPhone) Trykk her!
Google Play (Android) Trykk her!

Ballspill

Ballspill har en form kraft og den er inkluderende og engasjerende. Vi ønsker å bruke vår kompetanse innad i stiftelsen og vår posisjon til å dele gleden ballspill kan gi. Målet med ballspill i Stiftelsen JoinUs er at det skal bygge vennskap, samhold og inkludering. Vi vil legge til rette for alle, hvor alle får kjenne på mestringsfølelse.

Friluftsliv

Det vil være enkle skog, toppturer, fisking, elvevandringer, naturstier, bålkos og grilling, sopp- og bærplukking turer til spennende historiske steder eller andre naturopplevelser. Vi vil bruke den fine naturen Molde omegn har å by på og turene vil bli lagt til rette for alle hvor mestring vil være hovedfokus.

Klatring

Klatring er for alle. Hos oss er klatring lavterskel og vil tilpasses for alle. Uansett alder, kroppsfasong, styrke og form, kan man ha det supergøy med klatring. Klatring er både sosialt, moro og god avkobling. Når man klatrer, må man fokusere og være i nuet, alt annet forsvinner. For å finne veien opp, må man løse en “fysisk rebus”, som krever total tilstedeværelse.

Sykkel

Sykkelturene vi arrangerer er ikke ment som treningsøkter eller sykkelløp for sportsfantaster. Med andre ord er det viktigste ikke å forflytte seg fra A til B på kortest mulig tid. Vi velger selv å se turene som rundreiser på sykkel, og den viktigste ingrediensen i alle reisene våre er reisemålet og dets magi. Du nyter av naturen rundt deg, stedene vi besøker, maten vi spiser og menneskene som er med på turen.

 

Ski

I samarbeid med Tusten skisenter og MOI så vil vi lære våre medlemmer grunnleggende opplæring innen alpint og langrenn. JoinUs har dyktige og engasjerte instruktører i vår stiftelse, og stiftelsens viktigste oppgave er å gi den opplæringen våre brukere trenger – for at de skal kunne utvikle deg på ski.

Svømming

Svømming er et dyrt aktivitet som få i målgruppen har råd til.  Svømming er super trening for kropp og sjel: ved ukentlig trening vil svømming hjelpe å bekjempe livsstilssykdommer. Svømming hjelper å slappe av, stresse mindre og få lettere pust og bedre humør.

Yoga

Yoga er en gammel praksis som består av fysiske øvelser, pusteteknikker og meditasjon. Hovedmålet med alle former for yoga er å roe sinnet og øke evnen til konsentrasjon. At kroppen også styrkes ses på som en nyttig bieffekt. Yoga er bra for både kropp og sjel og er tilpasset for alle.

Zumba og dans

Zumba er aerobic og dansefitness blandet sammen til en fengende treningstime med latinske rytmer og godt humør. Zumba er så gøy at du ikke legger merke til at du faktisk er i aktivitet. Med Zumba får du en morsom og energisk aktivitet som gjør at du vil komme tilbake igjen og igjen.

Lage eget snøbrett

Snøbrett er et flatt brett som man kan kjøre, eller «surfe», på snøen med. En snøbrettkjører blir gjerne kalt en snowboarder. Vi lager våre egne snøbrett fra starten av ved bruk av våre egne materialer og verktøy. Alle får muligheten til å lage sine egne brett.

Foto

Vi lærer deg å utnytte kameraet på en enkel måte, og gir deg inspirasjon til å velge egne kreative løsninger. Igjennom våre fotokurs så ønsker vi at dere skal oppleve mer fotoglede i hverdagen. Temaene er uendelige.

Matlaging

God mat bringer mennesker sammen og fremmer gode samtaler. Vi organiserer workshop hvor kvinner fra ulike bakgrunn kan dele mat tradisjoner fra eget land eller familie oppskrifter og lære fra hverandre. Matlaging er lavterskel, kreativ og gøy. Felles matlaging styrker teamarbeid og kommunikasjon. Workshop inkluderer informasjon om sunn mat og ernæring veiledning. 


Noe for deg? Kontakt oss!
Se våre aktiviteter i September - Klikk her!
Grow your business.
Støtt Stiftelsen Joinus ved å kjøpe sesongkort på Aker Stadion!
Les Mer