Aktiviteter
We’re a group of creative thinkers who have built a business to change the world.

Aktiviteter uke 48

Trykk på bildet for større versjon

Se våre aktiviteter i September - Klikk her!

Stiftelsen JoinUs tilbyr mange ulike aktiviteter som holdes til faste tider på dagtid og kveldstid. JoinUs vil også holde aktiviteter i ulike ferieuker spesielt rettet mot ungdom. Alle aktivitetene vil bli tilrettelagt for alle - uansett nivå. Våre aktiviteter er gratis og stiftelsen stiller med utstyr til aktivitetene.
Kontakt oss for mer informasjon.

 

Noen av våre aktiviteter er:

Ballspill

Ballspill har en form kraft og den er inkluderende og engasjerende. Vi ønsker å bruke vår kompetanse innad i stiftelsen og vår posisjon til å dele gleden ballspill kan gi. Målet med ballspill i Stiftelsen JoinUs er at det skal bygge vennskap, samhold og inkludering. Vi vil legge til rette for alle, hvor alle får kjenne på mestringsfølelse.

Friluftsliv

Det vil være enkle skog, toppturer, elvevandringer, naturstier, bålkos og grilling, sopp- og bærplukking turer til spennende historiske steder eller andre naturopplevelser. Vi vil bruke den fine naturen Molde omegn har å by på og turene vil bli lagt til rette for alle hvor mestring vil være hovedfokus.

Klatring

Klatring er for alle. Hos oss er klatring lavterskel og vil tilpasses for alle. Uansett alder, kroppsfasong, styrke og form, kan man ha det supergøy med klatring. Klatring er både sosialt, moro og god avkobling. Når man klatrer, må man fokusere og være i nuet, alt annet forsvinner. For å finne veien opp, må man løse en “fysisk rebus”, som krever total tilstedeværelse.

Sykkel

Sykkelturene vi arrangerer er ikke ment som treningsøkter eller sykkelløp for sportsfantaster. Med andre ord er det viktigste ikke å forflytte seg fra A til B på kortest mulig tid. Vi velger selv å se turene som rundreiser på sykkel, og den viktigste ingrediensen i alle reisene våre er reisemålet og dets magi. Du nyter av naturen rundt deg, stedene vi besøker, maten vi spiser og menneskene som er med på turen.

 

Ski

I samarbeid med Tusten skisenter og MOI så vil vi lære våre medlemmer grunnleggende opplæring innen alpint og langrenn. JoinUs har dyktige og engasjerte instruktører i vår stiftelse, og stiftelsens viktigste oppgave er å gi den opplæringen våre brukere trenger – for at de skal kunne utvikle deg på ski.

Noe for deg? Kontakt oss!

Grow your business.
Stiftelsen JoinUs tilbyr mange ulike aktiviteter tilrettelagt for alle - uansett nivå!
Bli med!