Oppsummering av året 2021

December 21, 2021

Vi ønsker å takke alle våre brukere, samarbeidspartnere og frivillige for et godt 2021 ved å oppsummere noe av det året har inneholdt for vår del. 2021 har vært fylt med hektiske hverdager og veldig stor aktivitet hos Stiftelsen JoinUs. Vi opplever at vi har jobbet med viktige ting og vært synlig på mange arenaer.

Året startet med to a4 sider og en idé om å skape en plattform hvor vi tilbyr møteplasser for aktivitet, skaperglede og mestringsfølelse. Hensikten med ideen var å hjelpe mennesker med å styrke sin kunnskap om språk, miljø og sosiale forhold gjennom organiserte fysiske og kreative aktiviteter og derved legge til rette for en enklere vei inn i samfunnet.

Vi i Stiftelsen JoinUs er stolte, ydmyke og glade for å ha fått med oss sterke samarbeidspartnere som gjør at vi kan tenke langsiktighet i vårt arbeid, og kan legge til rette for et enda bedretilbud i vår hverdag. Våre samarbeidspartnere bidrar med stor kompetanse, verdier og muligheter som vil utvikle JoinUs i årene fremover. Vi ønsker å rette en stor takk Aukra kommune, Brunvoll, Linjebygg, Cinderella, Sport 1, Astero, MOBO, Toyota, Oscar Sylte, Regnskapshuset, Protomore og Molde fotballklubb. Sammen tar vi samfunnsansvar som bidrar og gir stor positiv innvirkning på lokalsamfunnet.

81 aktiviteter, snitt på 24 personer som tilsvarer 1944 besøk.

Siden oppstarten i juni, har vi holdt 81 ulike aktiviteter fordelt utover regionen. Vi har hatt fysiske og kreative aktiviteter som ballspill, klatring, fisking, ski, fjellturer, bygging av snøbrett, sosiale treff + flere. Vi har servert måltid til hver aktivitet som er viktig for det sosiale.

JoinUs har jobbet i hverdagen for å fremme inkludering. Igjennom våre aktiviteter har våre brukere fått vært med i ett felleskap, bygd nettverk på tvers av ulike grupper. Vi må trekke frem vårt nære og gode samarbeid med Aukra kommune, flyktningtjenesten i Molde og NAV som sørger for at vi når ut til våre målgrupper.

Vi ønsker å avslutte dette året med å ønske dere alle en riktig god jul og godt nyttår. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid i 2022 med flere gode aktiviteter.

 

Hilsen oss i Stiftelsen JoinUs

Grow your business.
Støtt Stiftelsen Joinus ved å kjøpe sesongkort på Aker Stadion!
Les Mer