Vi inngår samarbeid med Brunvoll

September 16, 2021

Vi i Stiftelsen JoinUs er stolte og glade for å etablere et samarbeid med en så sterk aktør som Brunvoll. Stiftelsen JoinUs skal være en drivkraft og tilrettelegger av møtearenaer for fellesskap, samhandling og relasjonsbygging mellom mennesker, kommuner og næringslivet 

En 3-årig avtale med Brunvoll gir oss muligheten til å tenke langsiktig og legge til rette for et enda bedre tilbud til vår hverdag .Et samarbeid med Brunvoll vil gi stor positiv innvirkning på lokalsamfunnet og vil gi flere muligheten til å benytte seg av våre aktiviteter.

Gjennom et forpliktende og gjensidig samarbeid med Stiftelsen JoinUs ønsker Brunvoll å nå ut til enda flere som behøver møtearenaer for fellesskap, samhandling og relasjonsbygging i lokalsamfunnet. I tillegg til et økonomisk bidrag til stiftelsen vil partene samarbeide om en rekke aktiviteter og møteplasser. Dette inkluderer også et samarbeid om aktiviteter med bedriftens medarbeidere, som i seg selv representerer et mangfold i alder, kompetanse og yrkesgrupper.  

Det er utrolig fint å kunne ta samfunnsansvar, enten det er gjennom egen organisasjon eller ved å heie frem andre som bidrar positivt. Samarbeidet med Stiftelsen JoinUs er ett av våre bidrag til en litt mer bærekraftig verden, der utenforskap får mindre plass til fordel for tillit og inkludering.», bærekraftsansvarlig i Brunvoll, Hedda Nordby Krogstad.

Les hele saken på Brunvoll.no

Grow your business.
Støtt Stiftelsen Joinus ved å kjøpe sesongkort på Aker Stadion!
Les Mer