Vi styrker vårt tilbud og inngår et samarbeid med Cinderella Eco Group

October 29, 2021

Vi i Stiftelsen JoinUs er stolte og ydmyke over å inngå et samarbeid med en så sterk og viktig lokal aktør som Cinderella Eco Group, produsenter av miljøvennlige, vannfrie forbrenningstoaletter i snart 25 år.

En 3-års avtale med Cinderella skaper forutsigbarhet og det vil gi oss muligheten til å skape bedre tilbud i hverdagen til våre brukere, som er vårt hovedfokus, og utvikling av Stiftelsen i sin helhet. I tillegg til økonomisk støtte, så er vi også glade for at vi kan benytte oss av Cinderellas verdier og kompetanse rundt drift.

Cinderella tror på nytenking og innovasjon og er vi utover det vi kaller vårt forvalteransvar, forklarer daglig leder Gunhild Sjøvik i Cinderella Eco Group. Ansvaret for bærekraft, miljø og etisk drift er blant de verdiene vi legger i det å utøve vårt forvalteransvar.

Selv om vårt lokalsamfunn vil være i fokus i første omgang, har vi også noen spennende prosjekter i Afrika, som vi virkelig ser frem til å gjennomføre.

Stiftelsen JoinUs setter søkelys på utenforskap, involvering og psykisk helse gjennom integrering og organisert aktivitet, fortsetter Gunhild Sjøvik. Dette er et viktig oppdrag i samfunnet som ofte kan væreforskjellen mellom gode oppvekstsvilkår for barn og unge, og de som faller utenfor.

Vårt engasjement for barn i lokalsamfunnet realiseres også i vårt samarbeid med barnefestivalen Rabalder og gjennom bistandsorganisasjonen NSP Aid, som støtter barn og unge i Kenya og Etiopia. I Cinderella er vi opptatt av å skape muligheter for generasjonen som kommer etter oss og det er viktige verdier vi kjenner igjen i JoinUs. Nå er vi spente på hvordan vi kan bygge et samarbeid med JoinUs både i Norge og på det afrikanske kontinent, avslutter Gunhild.

Grow your business.
Støtt Stiftelsen Joinus ved å kjøpe sesongkort på Aker Stadion!
Les Mer